Despre Grup

Bine ati venit!

 

Grupul nostru firme este compus din societati cu capital privat, ce ofera clientilor sai servicii si produse complexe. Suntem mandri de echipa noastra, care reprezinta cu maxima loialitate firma, sporind si pe aceasta cale reputatia acesteia. Prin gandirea noastra flexibila, orientata spre succes, garantam satisfacerea maxima a nevoilor clientilor nostri. Inovatia este o cerinta strategica in grupul nostru de firme, astfel putem oferi clientilor nostri pachete de servicii actualizate si eficiente.

Din grupul nostru de firme mai fac parte urmatoarele societati:

Hiarom Invest este unicul importator în Romania al macaralelor hidraulice pentru uz general, marca HIAB, al macaralelor LOGLIFT – JONSERED, folosite pentru manipularea bustenilor sau a deseurilor reciclabile, al carligelor pentru manipulat containere, tip hookloader, marca MULTILIFT, al motostivuitoarelor transportabile, montate in spatele autosasielor, marca MOFFETT si al obloanelor ridicatoare ZEPRO. Hiarom Invest este unic reprezentant pe piata din Romania al producatorului de basculante KH-KIPPER.

 

Divizia Hiarom Cranes proiecteaza si produce macarale speciale conform cerintelor clientilor. Pornind de la analiza necesitatilor, studiu de amplasare, analiza economica, putem proiecta un produs adaptat nevoilor individuale.

 

Divizia Hiarom Railway are ca principal obiect de activitate proiectarea, constructia, montarea si repararea camioanelor sina-sosea cu echipament de sudura, vehiculelor speciale pentru transportat sina, excavatoarelor echipate cu sistem de rulare pe calea ferata si echipamente de sudura, precum si carucioare autopropulsate pentru transportul muncitorilor.
Utilajele sunt folosite pentru diverse aplicatii: incarcarea si descarcarea vagoanelor cu diverse materiale, echipamente, traverse, sine, tractarea vagoanelor etc.

 

Divizia Hiarom Suprastructuri are ca principal obiect de activitate proiectarea, constructia, montarea si repararea suprastructurilor pentru autocamioane. Producem platforme cu obloane, platforme si remorci pentru transport busteni, remorci si semiremorci in diverse configuratii, platforme pentru transport auto si basculante.
Instalam echipamente hidraulice diverse pe autovehicule (macarale, pluguri, perii, freze, sararite) si realizam modificari constructive pentru autocamioane (lungiri / scurtari de ampatamente si console, instalare de cutii de transfer, montaj placi plug).

 
EPCO (Echipamente pentru Constructii SRL) este unicul importator al producatorului de macarale turn JASO, Spania. EPCO detine echipamente, mana de lucru si experienta necesara pentru a tine proiectul dumneavoastra in buget si in termenele de executie asumate. Oricare este natura proiectului pe care vreti sa-l porniti rezidential, comercial, industrial, de infrastructura, utilitati (statii de epurare, …), echipa EPCO se potriveste perfect proiectului tau.