Despre noi

01.
Despre noi

Satisfactia clientilor nostri este un factor prioritar. Avem o cultura extrem de eficienta care identifica si elimina toate problemele si se concentreaza asupra activitatilor cu valoare adaugata care sunt in beneficiul clientilor nostri. Gama noastra de clienti variaza de la companii mari nationale sau regionale la companii locale si mici. Domeniile de afaceri ale clientilor nostri includ companii de transport, municipalitati si guverne, operatori de flote, proprietari de camioane si producatori de camioane.

Inovatia se refera la oameni.
Flexibilitatea si competenta in productie ne ofera un avantaj competitiv important. Angajatii nostri sunt cea mai importanta resursa a companiei noastre. Avem oameni valorosi in companie si sustinem creativitatea. Persoanele cu pasiune si perseverenta imbunatatesc procesele sau creeaza procese noi care imbunatatesc procesele din cadrul organizatiei. Hiarom Suprastructuri face lucrurile potrivite rapid si precis ca raspuns la conditiile pietei.

Viziune.
Viziunea noastra este sa fim partnenerul preferat din Romania a clientiilor, angajatiilor si parteneriilor nostri pentru a crea valoare pentru toti.

Misiune.
Misiunea noastra este de a inspira si influenta comunitatea de ingineri si de a sprijini inovatii tehnologice pentru a satisface nevoile partenerilor de afaceri.

02.
Viziune - Misiune
03.
Valori

Hotarare.
Angajatii nostri sunt cele mai importante resurse ale companiei.
Inovatie.
Inovatie prin oameni.
Agilitate.
Livram valoare prin inovatie si executie.
Respect.
Actionam cu integritate si respect.
Original.
Actiunile si deciziile noastre sunt in centrul a tot ceea ce facem pentru clientii nostri.
Moment.
Suntem proprietarii actiunilor si deciziilor noastre.